Для отримання більш детальної інформації про товари та актуальні ціни звертайтесь до наших менеджерів.
Режим роботи
Пн-Пт: 9.00-18.00
Телефони для зв'язку:
+38(067) 5710158+38(050) 3017508
+38(044) 4577776+38(057) 7360213
- Безготівковий розрахунок
- Нова Пошта
- Самовивіз (уточнюйте у менеджера)
- 12 місяців
Опис
Найбільша і найбільш продуктивна модель діжі підкатної від італійського виробника обладнання для кафе і барів Sigma C300. Розрахована на об'єм тіста або опари 300 кг. Ця модель виконана з харчової сталі. Максимально підвищує продуктивність процесу приготування тіста. Ця модель кращий вибір для великих хлібозаводів і хлібопекарень. Так само підходить для підприємств, що випускають хлібобулочні вироби в готовому до вживання вигляді.
Характеристики
| Вага нетто, кг | 280 |
| Завантаження, кг | 300 |
| Колір корпусу | Сірий |
| Країна виробник | Італія |
| Матеріал корпусу | Нержавіюча сталь |
| Матеріал робочої поверхні | Нержавіюча сталь |
| Матеріал ручки | Нержавіюча сталь |
| Об'єм, л | 400 |
| Розмір | 1055x830x1190 |
| Тип діжі | Підкатна |
| Тип завантаження | Вертикальна |
| Тип установки | Підлоговий |
Основні характеристики Діжа підкатна Sigma C300. Вага нетто, кг - 280, Завантаження, кг - 300, Колір корпусу - Сірий, Країна виробник - Італія, Матеріал корпусу - Нержавіюча сталь, Матеріал робочої поверхні - Нержавіюча сталь, Матеріал ручки - Нержавіюча сталь, Об'єм, л - 400, Розмір - 1055x830x1190, Тип діжі - Підкатна, Тип завантаження - Вертикальна, Тип установки - Підлоговий, інші характеристики за телефоном: +38(067) 5710158.
