Для отримання більш детальної інформації про товари та актуальні ціни звертайтесь до наших менеджерів.
Режим роботи
Пн-Пт: 9.00-18.00
Телефони для зв'язку:
+38(067) 5710158+38(050) 3017508
+38(044) 4577776+38(057) 7360213
- Безготівковий розрахунок
- Нова Пошта
- Самовивіз (уточнюйте у менеджера)
- 12 місяців
Опис
Діжа підкатна Sigma C 200 для замішаного 200 кг тіста, опари або інших компонентів, зроблена з нержавіючої харчової сталі. Відмінний вибір для пекарень і хлібозаводів, так само може використовуватися в місцях громадського харчування і кондитерських. Екологічно чиста і середня по продуктивності, не містить металів, заборонених для виготовлення харчової продукції. При використанні даної діжі в тістомісах - різко підвищується ефективність роботи і видаваний обсяг продукції.
Характеристики
| Вага нетто, кг | 230 |
| Завантаження, кг | 200 |
| Колір корпусу | Сірий |
| Країна виробник | Італія |
| Матеріал корпусу | Нержавіюча сталь |
| Матеріал робочої поверхні | Нержавіюча сталь |
| Матеріал ручки | Нержавіюча сталь |
| Об'єм, л | 290 |
| Розмір | 910х830х1040 |
| Тип діжі | Підкатна |
| Тип завантаження | Вертикальна |
| Тип установки | Підлоговий |
Основні характеристики Діжа підкатна Sigma C200. Вага нетто, кг - 230, Завантаження, кг - 200, Колір корпусу - Сірий, Країна виробник - Італія, Матеріал корпусу - Нержавіюча сталь, Матеріал робочої поверхні - Нержавіюча сталь, Матеріал ручки - Нержавіюча сталь, Об'єм, л - 290, Розмір - 910х830х1040, Тип діжі - Підкатна, Тип завантаження - Вертикальна, Тип установки - Підлоговий, інші характеристики за телефоном: +38(067) 5710158.
