Тістоміс використовується під час замішування тіста для подальшого приготування (вже за допомогою тістопреса, тістоокруглювачів, тісторозкатувальних машин) заготовки для піци (краста). Для того щоб тісто підійшло якісно і в певний термін, може використовуватися розстійна шафа (розстійна камера). Ну і безпосередньо для випікання піци Вам, звісно ж, знадобиться піч для піци. Також до переліку обладнання, необхідного для виробництва піци, належить холодильний стіл, борошнопросіювач; для приготування начинки не завадять овочерізка (куттер) і слайсер. Також може знадобитися блендер для приготування соусу.
Технологічний ланцюжок приготування піци має такий вигляд: спочатку з борошна (попередньо просіяного через борошнопросіювач) замішується тісто за допомогою тістоміса, потім воно підходить у розстійній шафі, після цього тісто поміщають у тістопрес або заготовку для піци виготовляють із використанням тісторозкатувальної машини (відмінність полягає в тому, що в тістоформувальній машині заготівля ще й підпікається). Потім, використовуючи холодильний стіл, заготовку для піци наповнюють начинкою, попередньо приготовленою за допомогою овочерізки, терки, слайсера та ін. допоміжного обладнання. На заключному етапі, піца остаточно запікається в печі для піци.
У нашому інтернет-магазині основне обладнання для піцерії представлено такими відомими італійськими виробниками: тісторозкатки, планетарні міксери, Pizza Group тістоміси, тістопреси, печі для піци, Essedue слайсери, Tecnodom холодильні столи. Що стосується розстійних шаф і камер, то вони представлені кількома виробниками: Unox, Bassanina, Tecnoeka.
Переваги тістомісів у тому, що вони замішують тісто з вмістом вологи до 20% і мають варіатор швидкості, регулювання швидкості дає змогу домогтися високої якості тіста і, відповідно, виробу. Що стосується печей для піци цього виробника, то вони мають такі переваги: температурний режим до 400-500 градусів С і керамічний під прискорюють процес приготування піци, що дає змогу підвищити продуктивність праці, а також швидкість обслуговування Ваших гостей. Тістопрес Pizza Group також дає можливість скоротити час приготування виробу, а отриманий краст не буде сухим.
Холодильний стіл-вітрина Tecnodom розроблений з орієнтацією на температуру навколишнього простору до 43 градусів С, а це має велике значення, адже зазвичай холодильне обладнання доводиться ставити поруч із тепловим. Крім цього, використання обладнання Tecnodom допомагає зробити більш зручним і прискорює процес наповнення заготовки для піци інгредієнтами. Повторимося, що приготування самих інгредієнтів здійснюється значно швидше, якщо використовувати додаткове обладнання: слайсер, овочерізку, терку тощо.
Будемо раді принести користь Вам і Вашому бізнесу!