Природно, що без наявності сучасної холодильної вітрини важко собі уявити роботу будь-якого супермаркету або ресторану. Вони необхідні для того, щоб демонструвати відвідувачам усю продукцію, яка є в наявності, а також надавати їй привабливого вигляду за допомогою правильного освітлення. На сьогоднішній день представлена велика кількість різних холодильних вітрин з різними технічними параметрами та дизайнерськими рішеннями, що дає змогу без проблем зробити свій вибір і придбати саме те, що вам потрібно.
Особливості вибору обладнання
Як ви вже зрозуміли, холодильна вітрина - це затребуване обладнання, без якого не обійдеться жоден супермаркет. Віддаючи свою перевагу такому обладнанню, ви зможете насолодитися такими його перевагами як:
- Відповідна функціональність;
- Висока продуктивність;
- Надійність і безпека;
- Мінімальне споживання електроенергії;
- Простота в догляді та тривалий термін служби;
Якщо говорити про тип можливої конструкції обладнання, то він може бути:
- Підлоговим;
- Настільним;
- Відкритим;
- Закритим;
- Вертикальним;
- Горизонтальним;
Також важливим при виборі цього обладнання є його діапазон робочих температур, який може бути:
- Середньому від 0° до +8°;
- Низьким від -18° до 0°;
- Комбінованим від -6° до +5°;
Варто зазначити, що система охолодження може бути статичною або динамічною, тому ви зможете вибрати саме той варіант, який вам підходить.
Що краще: підлогова або настільна кондитерська вітрина?
- Підлоговий варіант цього обладнання має великі габарити і дає змогу розмістити велику кількість продукції, що дасть змогу привабити клієнтів. Зазвичай на задній частині обладнання є дверцята, що дають змогу без проблем узяти всі необхідні продукти;
- Настільне обладнання має низьку вартість і компактні габарити, завдяки чому його можна встановити навіть у приміщенні з невеликою площею;
З усього вищесказаного можна зробити висновок, що кожен тип кондитерської вітрини має як свої переваги, так і недоліки, тож потрібно враховувати всі нюанси, щоб зробити правильний вибір. Звертайте увагу на площу свого приміщення, і на кількість продуктів, які потрібно зберігати, а також на виробника приставленого обладнання, і тоді ви точно не помилитеся з вибором