Який інвентар необхідний кондитеру?
Підставки під торт, пластикові, картонні, фанерні - вибирати вам.
Так само знадобляться каструлі ємністю від 0,5-1,0 літра.
Чаші для перемішування і приготування кремів і всіляких інших сумішей.
Інвентар для роботи з мастикою: прасочка для вигладжування мастики, стек-кулька для пелюсток, стек для моделювання, стрічка для скручування квітів, щипці, дуже тонкий ніж, манікюрні ножиці, набір пензликів, маленька качалка для роботи з дрібними деталями.
Ніж для піци - для нарізання смуг із мастики.
Скребок кондитерський - для вирівнювання кремів і тіста.
Силіконова лопатка - для змішування.
Шпатель (кондитерська лопатка) - для намазування або вирівнювання крему.
Силіконовий пензель - призначений для просочення бісквітів
Плунжера, вирубки різних видів
Ручна терка
Качалка пластикова
Вінчики
Кондитерські кільця (вис. 70 мм) діаметр може бути від 8 до 40 см, залежно від виробу, що виготовляється. А так само можуть бути і квадратні форми.
Лампа для карамелі.
Підставка для торта, що крутиться, - для декорування.
Кондитерські насадки
Силіконові рукавички - для роботи з карамеллю
Силіконовий килимок
Ось, мабуть, і все основне кондитерське приладдя, яке вам знадобиться для приготування кулінарного шедевра;
А ось що стосується обладнання - то найосновнішим для кожного кондитера це конвекційна піч, міксер, ваги, тістоміс і холодильник. Але про це докладніше ми розповімо в окремій статті.