За останні десять років шоколадні фонтани стали дуже популярними і затребуваними в Україні. Вони є невід'ємним атрибутом вечірок, випускних, днів народження, корпоративних свят, і звичайно ж - весіль.
Шоколадний фонтан - завжди вдале придбання для ресторанів, готелів, організаторів банкетів, які бажають здивувати і порадувати своїх гостей.
Шоколадний фонтан - це одразу безліч десертів в одному, все залежить від розмаїття продуктів для вмочування, в якості яких можна взяти фрукти, ягоди, зефір, пастилу, випічку.
Залежно від характеру заходу, а також фруктів і добавок фонтан можна використовувати з молочним або темним десертним шоколадом. Дуже солодкі фрукти, такі як банани, персики, полуниця, добре поєднуються з темним десертним шоколадом (56% какао). Для більш м'якого смаку бажано поєднувати кисло-солодкі фрукти, наприклад ківі, манго, яблука, з молочним шоколадом.
Компанія "Європейські Технології Обладнання" готова запропонувати за доступними цінами три- і чотирирівневі шоколадні фонтани висотою 28 см, 56 см і 75 см з температурою нагріву 60°С.
Джерело: Компанія "Європейські Технології Обладнання"