Печі та інше професійне теплове обладнання є основою сфери громадського харчування. Практично будь-який рецепт не обходиться без термічної обробки, важливо вибрати відповідну піч.
Жарочні шафи
Використовуються для запікання та випікання, а також розігрівання. Камера оснащена подвійними стінками з теплоізоляційним шаром. Застосовується в приватному використанні або для невеликих кафе і підприємств.
Коптильні камери
Теплове обладнання для приготування м'ясних та овочевих страв за особливою технологією - копчення. Забезпечують рівномірну взаємодію коптильного середовища з продуктом всередині камери. Використовуються в закладах громадського харчування та точках фаст-фуду.
Пароконвектомати
Професійне теплове обладнання для підприємств громадського харчування, здатне забезпечити високу ефективність передачі тепла. Відрізняється високою функціональністю й універсальністю, може використовуватися для смаження, запікання, випікання, тушкування, приготування на пару тощо.
Печі для піци
Піч вузького спрямування, спроектована особливим чином і призначена для роботи з тістом для піци. Відрізняється температурою і рухом конвеєра. Зустрічаються різні модифікації за кількістю камер, рівнів і потужності.
Печі конвекційні
Теплове обладнання для професійної кухні, яке використовується для термічної обробки страв за допомогою потоків гарячого повітря. Відрізняється наявністю спеціальних вентиляторів, які забезпечують рух гарячого повітря всередині камери, тим самим даючи рівномірний рівень нагрівання в будь-якій її частині.
Печі мікрохвильові
Допоміжне обладнання для кухні, яке використовується для нагрівання готових страв, розморожування інгредієнтів або швидкого впливу за технологією. Працює з використанням електромагнітного випромінювання.
Печі на деревному вугіллі
Теплове обладнання для приготування різних страв, що працює на деревному вугіллі. Цей різновид печей дає змогу відійти від газового та електричного обладнання, використовуючи альтернативне паливо.
Печі низькотемпературного приготування
Різновид печей для копчення і томління страв. Такі печі використовують у кафе, ресторанах та інших точках громадського харчування.
Печі подові
Різновид багаторівневої печі, призначеної для випікання кондитерських і хлібобулочних виробів, зокрема піци.
Печі ротаційні
Печі з відмінною характеристикою - обертанням продукту всередині камери під впливом гарячого повітря. Дають хрустку та рум'яну скоринку.