Для того, щоб залучити нових клієнтів, багато власників ресторанів намагаються вводити у своє меню щось нове й оригінальне. На сьогодні можна помітити, як у меню багатьох закладів з'являється така страва, як вафлі. Їх можна подавати на сніданок, як десерт, з різними начинками тощо. Вони швидко готуються і вимагають мінімального вкладення фінансових коштів, що є важливим.
Вафлі можуть бути будь-якими: бельгійськими, плоскими, фігурними та іншими, завдяки чому ви без проблем зможете зробити свій вибір. Так само, багато підприємців, які намагаються здивувати своїх покупців, вибирають оригінальні методи подачі таких ласощів.
Які типи вафель є?
Найбільшою популярністю як серед побутових, так і професійних користувачів користуються бельгійські вафлі, які готують за класичною рецептурою. Вони виходять пишними, ніжними, ароматними і смачними, а з огляду на глибокі осередки є можливість додати в них будь-який топінг, наприклад, шоколад, згущене молоко і багато іншого. Так само, багатьом подобаються американські вафлі, які тонкі та неймовірно хрусткі, тому їх часто використовують як доповнення до бургера.
Варто відзначити такі вафлі як льєжські, які готуються за стародавнім бельгійським рецептом на основі дріжджового тіста та спеціального цукру. Готовий продукт має вишуканий карамельний смак, тому немає потреби в тому, щоб додавати в них начинку. Не варто забувати і про віденські вафлі, які вважаються бельгійськими, і можуть мати будь-яку форму. Для приготування таких ласощів потрібно мати вафельницю для бельгійських вафель.
Вафельниці можуть мати різну форму для готових виробів, тому ви без проблем зможете вибрати саме те, що вам потрібно. Серед широкого асортименту ви зможете знайти вафельниці, що дають змогу готувати ласощі у вигляді різних фігурок або класичних форм. Тому, не втрачайте можливості придбати якісне обладнання та готувати смачні ласощі.
Вибір обладнання
При виборі вафельниці потрібно звертати увагу на її потужність, адже від цього залежатиме швидкість приготування страви. Так само, не менш важливими є матеріали, з яких виготовлено обладнання, а також, покриття, яке використовується для робочих поверхонь. Уважно поставтеся до вибору такого обладнання, і готуйте смачні вафлі.