Прилавки супермаркетів ломляться від великої кількості найрізноманітніших соків від усіляких виробників за абсолютно різними цінами. Виробники соків обіцяють нам незрівнянний, багатий, насичений смак і користь для здоров'я своїх продуктів. Але кожен із нас знає і розуміє, що жоден сік промислового виробництва не може зрівнятися за своїми смаковими показниками та харчовою цінністю зі свіжовичавленим соком. Тільки власноруч приготований сік зі свіжих і стиглих плодів можна на 100% назвати натуральним. Тільки в такому соку зберігаються всі вітаміни і мікроелементи, що містяться у фруктах, ягодах або овочах. Та й сам смак свіжовичавленого соку набагато яскравіший і насиченіший, ніж навіть у дорогого фабричного соку від відомого виробника.
На ринку обладнання для підприємств харчування представлено безліч сучасних соковижималок, різних за ціною, виробником, конструкцією та принципом дії.
Для того щоб купити соковижималку, необхідно відповісти на запитання, яка соковижималка підійде саме Вам.
Ми допоможемо Вам вибрати модель сучасної соковижималки, яка найбільш повно відповідає Вашим потребам.
Нині не існує абсолютно універсальних моделей соковижималок, які б однаково легко і швидко переробляли всі види сировини (овочів, ягід і фруктів).
Тому перед купівлею соковижималки необхідно розуміти, які фрукти або овочі Ви будете переважно переробляти, це вплине на тип соковижималки.
Усі соковижималки поділяються на два типи: для цитрусових і "універсальні" (відцентрові).
Для переробки апельсинів, грейпфрутів, лимонів і мандаринів використовують соковижималки для цитрусових.
Відцентрові соковижималки також можна використовувати для переробки цитрусових, при цьому приготування буде більш довгим і трудомістким, оскільки перед переробкою цитрусові необхідно підготувати, тобто очистити від шкірки, кісточок і плівок.
Якщо ви хочете розширити пропоновані клієнтам соки, то необхідно вибирати відцентрову соковижималку. Відцентрові соковижималки відмінно підходять для переробки яблук і груш, моркви, селери, буряка, капусти.
Для переробки томатів також можна використовувати відцентрові соковижималки, але тільки ті моделі, які обладнано регулятором швидкості, оскільки для переробки томатів потрібна нижча швидкість.
Аналогічна ситуація з ягодами - полуницю, смородину, малину, ожину, виноград, як і томати, слід обробляти тільки на тих моделях відцентрових соковижималок, в інструкції яких чітко вказано перелік плодів, які дана модель може переробляти.
На закінчення необхідно зазначити, що використання побутових соковижималок будь-якого типу на підприємствах харчування не рекомендується, оскільки будь-який побутовий прилад призначений для приготування невеликих порцій продукції. Також важливо пам'ятати, що якість продукту, і відповідно, прибуток вашого підприємства безпосередньо залежать один від одного, тому рекомендується купувати соковижималку від надійних виробників і тільки професійної серії, які призначені для комерційного використання.
У нашій компанії Ви можете купити соковижималки професійні таких відомих брендів як Fimar, Remida, Zumex, Robot Coupe, Altezoro, Macap, Santos, Sirman.
Отримати детальну консультацію щодо вибору професійної соковижималки Ви можете, звернувшись до фахівців нашої компанії.