ВАНІЛЬНЕ МОРОЗИВО
Інгредієнти:
150г цукру
250г молока
150г вершків
4 білки
Як приготувати: збити разом білки та цукор, доки суміш не стане прозорою й пінистою, додати молоко чи вершки, ретельно перемішати й перелити суміш у бачок морозивниці.
БАНАНАНАНОВЕ МОРОЗИВО
Інгредієнти:
150г цукру
150г молока
Лимонний сік
300г м'якоті банана
Як приготувати: очистити банани та розрізати на дрібні частини, полити соком лимона та збити із цукром, потім додати молоко, перемішати ретельно та перелити суміш у бачок морозивниці.
ГОРІХОВЕ МОРОЗИВО
Інгредієнти:
150г цукру
200г молока
150г вершків
1 яйце
Щіпка ваніліну
75г очищених горіхів
Як приготувати: подрібнити горіхи на дрібні частини та додати цукор. Додати яйце, збити отриману суміш до підйому, після чого додати решту інгредієнтів, перемішати і перелити суміш у бачок морожениці.
ПЕРСИКОВЕ СОРБЕТТО
Інгредієнти:
150г цукру
1 лимон
400г м'якоті персика
Як приготувати: м'якоть персика, розрізану на дрібні частини, полити соком лимона і додати цукор. Перемішати та перелити суміш у бачок морозивниці.
СОРБЕТТО З МАЛИНОЮ
Інгредієнти:
500г малини
100г цукру
150г води
1 білок
Сік лимона
Як приготувати: промити малину під тонким струменем води. Злити воду, залити малину лимонним соком, підсолодженим невеликою кількістю цукру. Одночасно приготувати сироп, прокип'ятивши протягом 10 хвилин воду з цукром. До того, як перекласти в мороженицю, охолодити й перемішати в міксері всі компоненти.