Повільне приготування м'ясних страв забезпечується послідовністю його приготування. Тобто, під час приготування м'яса, температуру в печі підтримують на одному й тому самому рівні протягом усього періоду приготування, що сприяє поступовому підвищенню температури самого м'яса.
Завдяки використанню такої методики можна бути впевненим у тому, що їжа рівномірно просмажиться, а також буде соковитою й ароматною. У той час, як зверху м'ясо обсмажилося і з'явилася рум'яна скоринка, внутрішня частина ще сира. Можна з упевненістю сказати, що для приготування м'яса за таким методом можна використовувати практично всі його види, і не сумніватися в тому, що ви отримаєте смачну страву. Навіть якщо ви хочете приготувати великий стейк або товстий шматок м'яса, ви можете бути впевнені в тому, що воно вийде смачним і ніжним.
Увесь секрет приготування страви за таким рецептом полягає саме в повільному нагріванні та низькій температурі, тому навіть найтовстіший шматок м'яса буде неймовірно ніжним, смачним, соковитим та ароматним. Насправді, є безліч рецептів приготування м'яса за даною технологією, тож кожен зможе обрати саме той, який йому найбільше підійде.
Вищевказане обладнання можна застосовувати як шафу для повільного приготування, поставивши при цьому температурний режим 70С і оптимальний рівень вологості. Таке приготування м'яса обов'язково оцінять усі відвідувачі вашого закладу, і приходитимуть до вас поласувати знову і знову.
Сушіння овочів
Сушіння овочів - це процес, який передбачає видалення вологи з продукту за вологості від 10% до 12%. Для фруктів цей показник коливається в діапазоні від 18% до 25%. Якщо сушити овочі за низького рівня вологості, то ви зможете домогтися кращого збереження самого продукту. Тож не втрачайте можливості потішити своїх клієнтів новою стравою в меню, яка буде не тільки смачною, а й корисною.
Тушкування овочів
Таке приготування овочів заведено вважати корисним харчуванням, оскільки за такого способу приготування зберігаються всі корисні властивості продукту. Тушкування овочів не займає багато часу, що є важливим у ресторанах, адже гості не люблять довго чекати. Додавши в меню тушковані овочі, ви можете бути впевнені в тому, що прибуток вашого ресторану збільшиться.