Незалежно від того, про яке місце громадського харчування йтиметься, там у будь-якому разі буде потреба в підтримці оптимального температурного режиму приготованих страв до того, як їх видадуть клієнту. Для цих цілей використовують спеціальне теплове обладнання, як-от теплові поверхні, вітрини тощо. Але оптимальним рішенням у даній ситуації буде використання теплової лампи, що зберігає температуру страв, що перебувають на лінії самообслуговування або торговельному прилавку. Такі лампи необхідні для короткочасної підтримки температурного режиму приготованої страви.
З огляду на широке розмаїття моделей таких ламп, які мають різне оформлення і колірні відтінки, ви без проблем зможете вибрати саме ту модель, яка стане невід'ємною частиною інтер'єру вашої кухні або місця громадського харчування, і матиме гармонійний вигляд на загальному тлі.
Функціональність такої лампи зумовлена інфрачервоним випромінюванням, завдяки якому одна лампа може нагрівати до 1 кг приготованої страви. Якщо лампа вийде з ладу, то проблем з її заміною не виникне. Для того щоб було зручно контролювати нагрів, таку лампу обладнано спеціальним шнуром, який дає змогу виставити оптимальну температуру нагрівання. До основних переваг теплової лампи можна віднести:
- Мінімальна вага;
- Простоту встановлення;
- Можливість вибрати будь-який дизайн;
- Відсутність негативного впливу на приготований продукт;
- Можливість підтримувати оптимальну температуру страви на всій її поверхні;
- Безпечне зберігання їжі;
- Можливість керувати температурним режимом нагріву;
- Ефективне застосування енергії;
- Безпека для людини;
- Відсутність проблем у ремонті в разі виникнення неполадки;
- Доступна вартість;
На сьогоднішній день представлений величезний вибір різних теплових ламп, які дозволяють без проблем вибрати саме те, що вам потрібно. Залежно від площі вашої кухні або лінії самообслуговування ви зможете вибрати необхідну вам кількість теплових ламп з розрахунком на те, скільки страв ви приготували. Обладнавши свою кухню таким пристосуванням, ви можете бути впевнені в тому, що не пошкодуєте про своє рішення, так як будь-яка страва перед подачею гостю зберігатиме оптимальну температуру, що вкрай важливо для підтримки репутації в Україні і в Європі.