Кожна пекарня чи кондитерська повинна мати максимально якісне обладнання для випікання. Із цим погодиться як будь-який пекар, так і власник такого закладу. Однак щоб воно підійшло, слід навчитися обирати його, адже професійне обладнання має безліч особливостей і видів.
Універсальність обладнання
Таке обладнання, як електрична ротаційно-конвекційна піч, є універсальним, адже дає змогу випікати безліч видів хлібобулочних і кондитерських виробів, починаючи від батонів і закінчуючи бісквітами, а також безе. Все це завдяки особливостям установки, її конструкції, а також продуктивності.
Наприклад, завдяки "скромним" габаритам, ротаційна піч може бути встановлена на невеликій площі для виробництва, та ще й з низькою стелею. Якщо приміщення має висоту близько 2,5 метрів і вище, то піч з лишком поміститься. У випадку з електричною піччю суцільна зручність. При встановленні додаткового обладнання, вона працює від електромережі, споживаючи 380 В.
Особливості конструкції
Сучасні моделі, само собою, набагато досконаліші за ранні. Наприклад, електрична ротаційна піч має прекрасну систему примусової циркуляції повітря, яка здатна створювати однорідні потоки. Це тільки позитивним чином позначається на приготуванні кондитерських виробів і хліба.
Корпус являє собою цільну і зварену конструкцію. Як правило, двері ротаційної печі, облицювання, внутрішні стінки зі стелею, підлога і поріжки виконуються з якісної нержавіючої сталі. Система управління, якою володіє професійне обладнання для випікання, гордість виробників. Найчастіше це мікропроцесор, в якому присутня маса програм, що дають змогу автоматично керувати і регулювати процес випікання.
На відміну від печей, які працюють на рідкому або газоподібному паливі, електричні набагато ефективніші. Для їхньої роботи не потрібно палива, вся робота виконується за допомогою електрики. Тоді як печі, які споживають паливо, використовують його для роботи, а електрику для управління.
Професійна електрична ротаційно-конвекційна піч розігрівається швидше за будь-яку іншу. Це дасть змогу щоразу заощадити, без урахування того, що обладнання окупається досить швидко. Така піч стане незамінним помічником будь-якого пекаря!
Організувати доставку обладнання для випічки та іншого професійного обладнання для бізнесу в сфері громадського харчування можна також і в: Дніпро, Львів, Хмельницький, Запоріжжя, Одеса, Харків