Віднедавна піца, яка прийшла до нас із сучасної Італії, б'є рекорди популярності. Відомі та нововідкриті піцерії стають місцем тяжіння постійних і нових клієнтів. Досвідчені піцайоло знають, що основа і начинка мають бути пропеченими до готовності незалежно від зміни якості інгредієнтів, що наповнюють піцу, і борошна. Стабільність високої якості продукції забезпечує тільки піч професійного рівня, в якій є можливість підбору параметрів випікання піци.
Піч для піци PIZZA GROUP - різноманітність альтернатив
Пічне обладнання для піцерій цього бренду перекриває практично весь діапазон конструкційних варіацій, які можуть відповідати умовам застосування в уже існуючих підприємствах харчування або тих, що відкриваються. Модельний ряд печей передбачає наявність у виробів такого потенціалу можливостей:
- нагрівання від газу або електрики;
- наявність однієї або двох камер для випікання;
- потужність від 5,6 до 27 кВт;
- механічне або електронне управління;
- підсвічування в області випічки і загартоване оглядове скло;
- установку декількох листів в одну камеру;
- випікання від 4 до 18 піц за один цикл;
- наявність одного або двох нагрівальних каменів тощо.
Серед безлічі моделей печей цієї торгової марки, які вже є в каталозі інтернет-магазину "Європейські Технології Обладнання", завжди можна знайти ту, яка задовольняє вимогам і рівню бізнесу. Якщо така не буде виявлена, то - це не проблема, професіонал-консультант прийме замовлення на поставку потрібної моделі печі, яка буде доставлена в узгоджений термін.
Піч для піци PIZZA GROUP - професійна помічниця
Широкий діапазон можливостей дає змогу вибрати вироби з параметрами, істотними для конкретних умов застосування печі. Наприклад, можливе поступове нарощування кількості пічного обладнання до 4 рівнів. У багатокамерних печах забезпечено автономність технологічних процесів, що дає змогу оперативно готувати різні замовлення, коли в закладі багато відвідувачів.