Щодня в нашій країні відкривається велика кількість місць громадського харчування наприклад професійних ресторанів. Це й не дивно, бо саме наші кухарі вважаються найкращими у світі та користуються великою популярністю. Відтак вони постійно підвищують свою кваліфікацію і приходять до нас нові технології яким потрібно відповідати. Тому справжні професіонали не можуть уявити кухню свого ресторану без такого обладнання як пароконвектомат, яке є просто незамінним. Воно дає змогу готувати різні страви без втрати смакових характеристик і корисних складових.
Основне завдання роботи будь-якої кухні полягає в тому, щоб швидко і смачно нагодувати відвідувачів. Вибираючи пароконвекційну піч, ви можете бути впевнені в тому, що вона буде працювати в таких режимах як:
- Обробка парою. Вибираючи такий режим, ви зможете готувати страву під впливом пари. Парк може досягати температури в 130С. Ви зможете займатися приготуванням овочів, що є важливою частиною раціону правильного харчування;
- Жар або конвекція. Ви зможете смажити м'ясо або запікати рибу до ароматної скоринки займатися приготуванням багатьох інших страв, адже це все просте завдання для якісного обладнання. Сучасна конвекція дає змогу правильно розподілити температуру робочій камері, оскільки всередині є спеціальні вентилятори. Вибираючи такий режим, ви зможете займатися приготуванням страви при температурі до 300С;
- Змішаний режим. Такий режим має на увазі під собою одночасне використання пари і високого температурного режиму що дозволяє домогтися найбільш смачних страв. Продукт буде хрустким пісочним обов'язково сподобається вашим відвідувачам які будуть звертатися до вас знову і знову;
Пароконвектомат може бути:
- Бойлерний. Суть роботи такої моделі обладнання полягає в тому, що в камеру з бойлера потрапляє пар, не втрачаючи свою температуру. Саме з цієї причини всі страви рівномірно пропікаються і виходять смачними і соковитими;
- Інжекторний. суть роботи такого і моделі обладнання полягає в тому що через форсунки впорскується вода на попередньо розігрітий тен. Отже вода відразу ж перетворюється в пар які за допомогою вентилятора відправляється в робочу камеру. При правильній експлуатації обладнання воно прослужить вам тривалий період часу;
Обирайте якісний пароконвектомат для приготування страви, ви залишитеся задоволені своїм рішенням.