Фахівці компанії "Європейські Технології Обладнання" із задоволенням допоможуть Вам зробити правильний вибір у підборі необхідного обладнання, організовують його поставку, установку, налагодження та обслуговування. Наші склади та офіси з виставковими залами знаходяться в Києві та Харкові.
Під окремі об'єкти ми займаємося постачанням устаткування для м'ясопереробки, устаткування для пралень та ін.
Також ми постачаємо холодильне торговельне обладнання: бонети, шафи-бонети, гірки, охолоджувані вітрини (кондитерські та гастрономічні вітрини), скрині, а також стелажі, купівельні візки, вагове обладнання, вагове обладнання та інше.
Наша компанія є єдиним офіційним імпортером в Україну бренду Bassanina тож ми можемо запропонувати Вам не лише вигідні умови продажу хлібопекарського та кондитерського обладнання, а й хлібопекарські виробництва з високою продуктивністю та низькими енергетичними витратами.
Щодо кондитерського обладнання, то щоб правильно вибрати обладнання для виробництва кондитерських виробів, слід, насамперед, визначитися з продуктивністю обладнання, тобто з кількістю виробів, які виготовляються за годину, та асортиментом кондитерських виробів. Відповідно, необхідно прийняти правильне рішення щодо приміщення, де буде розміщено обладнання для кондитерського цеху. Потім можна приступити безпосередньо до вибору обладнання для кондитерської. Ваше бізнес-рішення буде обов'язково вдалим, якщо Ви добре прорахуєте ці етапи і підберете обладнання для кондитерських виробів з параметрами, що максимально підходять для Вашого бізнесу, а ми Вам у цьому обов'язково допоможемо.
За напрямами застосування хлібопекарське обладнання можна розділити на теплове обладнання, механічне, пакувальне та холодильне обладнання. Механічне обладнання для пекарень і міні-пекарень, без якого неможливе хлібопекарське виробництво в принципі, охоплює основні процеси виробництва хліба та інших виробів: борошнопросіювач, тістоміс, дільник, округлювач, закаточна машина. Теплове обладнання, яке є не менш важливим і потребує дуже ретельного підбору, включає печі, розстійні камери, установки для закваски та ферментації.
Крім обладнання для ресторанів і кафе компанія "Європейські Технології Обладнання" пропонує професійне хлібопекарське та кондитерське обладнання для пекарень і кондитерських цехів (хлібопекарського та кондитерського виробництва) італійських і французьких виробників високого рівня: Bake Off, Bassanina, David Forni, Krupps, La Felsinea, Pizza Group, Real Forni, Sigma, Tecnoeka, Unox. Устаткування для пекарні (міні-пекарні) відрізняється від обладнання для кондитерського цеху, але традиційно комплект обладнання залежить від передбачуваної продуктивності тієї чи іншої пекарні, ширини асортименту кінцевого продукту і рівня автоматизації майбутнього виробництва.
Наша компанія є єдиним офіційним імпортером деяких представлених брендів в Україні, тому ми можемо запропонувати Вам вигідні умови продажу. При цьому ми спеціалізуємося не тільки на постачанні та продажі обладнання для підприємств громадського харчування, а й пропонуємо професійні послуги з підбору та комплексного оснащення технологічним обладнанням ресторанів та інших об'єктів громадського харчування. Крім цього, ми надаємо послуги з монтажу, гарантійного та післягарантійного ремонту і технічного обслуговування обладнання. На рахунку нашої компанії не один десяток обладнаних і введених в експлуатацію ресторанів, кафе та ін. об'єктів, сотні проданих найменувань.
Устаткування для ресторанів зазвичай включає ті самі найменування, що й устаткування для кафе, проте все залежить від концепції кожного конкретного кафе чи ресторану. За напрямками застосування обладнання для кафе, барів, ресторанів можна розділити на теплове обладнання, механічне та холодильне обладнання. Теплове ресторанне обладнання та обладнання для кафе, піцерій, фаст-фуд, їдалень та ін. закладів громадського харчування включає пароконвектомати (пароконвекційні печі), печі для піци, плити, поверхні для смаження, грилі, котли для перетравлення їжі, сковорідки, фритюрниці та ін. Механічне обладнання включає міксери, блендери, комбайни для барів, льодоподрібнювачі, м'ясорубки, слайсери, соковижималки, посудомийні машини, пакувальники тощо. Холодильне обладнання для ресторанів і кафе об'єднує в собі морозильні та холодильні столи, шафи, вітрини, а також льодогенератори. До нього ж можна віднести фризери для морозива. Детальну інформацію про кожного виробника Ви можете отримати в однойменному розділі сайту.
Ми пропонуємо професійне барне та кухонне обладнання для ресторанів, кафе, барів надійних італійських та німецьких виробників: Bertos SPA, Gel-Matic, Essedue, Krupps, Pizza Group, Rational, Reber, Remidag, Tecnoeka, Unox та ін.
Джерело: Компанія "Європейські Технології Обладнання"