Вибір обладнання для кухні ресторану - це не такий простий процес, як може здатися на перший погляд. Мало хто знає про те, що для правильного вибору необхідно уважно вивчити всі санітарні норми. Це пов'язано з тим, що є деякі стандарти для комплектації кухні, які встановлюються для безпеки як кухарів, так і відвідувачів. Усі знають про те, що робочий день кухаря дуже довгий, тому обладнання кухні ресторану має бути оптимізованим і надійним, щоб робота була злагодженою.
Не варто забувати про те, що холодильне обладнання має бути розміщене так, щоб сирі продукти і вже готові не були в контакті. Весь інвентар, який використовується на кухні, повинен бути в достатку, і при цьому обов'язково підписаний, щоб кухар знав, що для чого використовується. Якщо ви хочете купити якісне обладнання для кухні ресторану, то ви можете зробити це у нас. Чітко дотримуючись усіх рекомендацій, ви зможете зробити свою кухню сучасною, практичною та оптимізованою. Умовно, все обладнання для кухні можна поділити на таке:
Холодильне, для зберігання продуктів;
- Теплове, для приготування страв;
- Кондитерське та хлібопекарське;
- Для миття посуду;
- Електромеханічне;
- Барне;
- Інше;
Придбати все це обладнання для кухні ви можете, ознайомившись з широким асортиментом товарів, які представлені в каталозі нашого інтернет-магазину. Ми зібрали тільки сертифіковану техніку, в якості якої вам не доведеться сумніватися. Оскільки холодильне обладнання для кухні дуже важливе, ми пропонуємо поговорити саме про нього.
Холодильне обладнання
Головне правило при виборі такого обладнання полягає в тому, що воно має справно підтримувати встановлений температурний режим. Не менш важливими факторами є його габарити та місткість. Розглядаючи таку техніку для кафе, варто знати, що до неї належать:
Шафи, які призначені для правильного зберігання продуктів харчування і для їхнього презентабельного викладення;
- Камери. Ця техніка для кафе має великі габарити, тому її використовують тільки у великих закладах;
- Столи. Вони потрібні для того, щоб заощадити вільний простір і порадувати своєю функціональністю;
- Вітрини. Ця техніка для кафе може бути різноманітною, тому ви зможете знайти саме те, що вам потрібно;
Теплове обладнання
Розглядаючи облаштування кухні, не можна не поговорити про теплове обладнання, яке є дуже важливим. Наприклад, можна звернути увагу на пароконвектомат для ресторану. Він є сучасним і практичним рішенням для приготування великої кількості різних страв. Усі моделі багатофункціональні, і можуть мати свої особливості, на які потрібно звертати увагу для того, щоб зробити правильний вибір. Приготування страв у пароконвектоматі в ресторані максимально просте, адже кухареві потрібно завантажити всі необхідні продукти, вибрати відповідний режим роботи і просто почекати, поки страва приготується.
Можна сказати про те, що пароконвектомат у ресторані - це саме те обладнання, яке може замінити багато іншої техніки, але його замінити навряд чи щось зможе. Тому, ця техніка - це саме те, що потрібно для оптимізації робочого процесу. Не менш важливим буде сказати про те, що гарною ідеєю послужить пароконвектомат для громадського харчування, оскільки він дає змогу готувати безліч страв, і водночас економити людський ресурс.
Якщо вам потрібно купити пароконвектомат для громадського харчування, то необхідно вибрати модель, яка матиме всі необхідні функції і місткість, щоб ви могли радувати відвідувачів свого закладу смачними стравами. У такому обладнанні можна запікати, тушкувати, смажити, парити і багато іншого. Але, його великою перевагою є те, що всі страви не втрачають своїх корисних властивостей, що не може не радувати. Тому купівля пароконвектомата для громадського харчування - це чудове рішення.
Чи потрібно купувати обладнання б/в?
Багато бізнесменів-початківців намагаються заощадити на купівлі техніки для облаштування кухні, і тому купують вживану техніку для ресторану. Насправді не можна говорити про те, що це гарне рішення, оскільки кожна техніка має свій ресурс, після вироблення якого вона не може повноцінно справлятися з поставленими завданнями. Тому, купуючи техніку для ресторану б/в, ви зможете заощадити фінансові кошти, але при цьому робочий процес на кухні може бути складним, через що кухарям буде не просто, а гостям потрібно буде довго чекати на свою страву.
Як висновок хочеться сказати, що використання техніки для ресторану б/в - це не найкраще рішення, якщо ви хочете зробити свій заклад затребуваним і популярним. Не забувайте про те, що якісне і сучасне обладнання повністю виправдовує свою ціну і радує функціональністю.
Бар: його облаштування
Усі знають про те, що бар - це саме те місце, де завжди багато людей. Це й не дивно, бо всі люблять поласувати смачними напоями. Тому потрібно пам'ятати про необхідність купити обладнання для бару, яке дасть змогу займатися приготуванням усіх потрібних напоїв. Устаткування має бути компактним, функціональним і практичним, тому не варто купувати бюджетні моделі, так як немає гарантії того, що вони зможуть повноцінно впоратися з поставленими функціями. Якщо ви не знаєте, яке обладнання для бару купити, щоб залишитися задоволеним своїм рішенням, то ви можете звернутися до фахівців, які вам допоможуть.
Підсумки
Облаштування кухні - це складний процес, до якого потрібно ставитися з максимальною відповідальністю. Якщо вам необхідно купити обладнання для бару або кухні, то ви можете зробити це в нашому інтернет-магазині. В наявності представлений широкий асортимент товару, що дасть вам змогу вибрати саме те, що потрібно. Наші консультанти дадуть відповідь на всі ваші запитання, щоб ви залишилися задоволені своїм рішенням, і стали власником якісного обладнання.