У Вероні (Італія) набирає обертів «DAVID Academy (Italian Bake School)». Ця програма створена для того, щоб навчити нове покоління піцайоло, пекарів, кондитерів, здатних створити високу конкуренцію на ринку громадського харчування світу. У цій академії заняття проводять кваліфіковані інструктори, за плечима яких багаторічний досвід роботи, поглиблені знання новітніх прийомів.
Освітні курси націлені на те, щоб провести учня від першого заняття до відкриття його власного закладу. «З учнями ми поглиблено вивчаємо всі аспекти управління піцерією: від чотирьох способів замішування тіста - до поводження з клієнтами, від стандартів «HACCP» - до новітніх технологій. Стати учнем не складно: важливо мати бажання повною мірою освоїти цю професію, починаючи з нуля.
Академія David пропонує широкий вибір курсів для професіоналів і любителів.
Курси для новачків:
Якщо ви хочете розкрити секрети випічки та поповнити свою книгу рецептів, вчіться у найкращих: обирайте кулінарні курси для ентузіастів в Академії David!
Курси для професіоналів:
Якщо ви професіонал або професіонал-початківець, оберіть один із наших професійних курсів із приготування піци, хліба та кондитерських виробів. Експериментуйте та вдосконалюйте свою випічку!
Курс для піцайол «Піца з Крістіаном Марчелліні»
Крістіан Марчелліні покаже та допоможе вам приготувати:
- Піца на лопаті
- Круглий мультизерновий
- Римська кругла піца
- Фокачча по-лігурійськи
- Фокачча по-барійськи
- Традиційне римське деко
- Кальцоне
- Пікантний татен
- Солодкий мільфей
- Пікантний мільфей