Дека представленого виробника - це сучасне кухонне обладнання, яке повинен мати будь-який кухар на кожній кухні професійного закладу громадського харчування. Кожне деко має свої параметри, які важливо враховувати під час їх використання. Давайте детальніше розглянемо представлені листи.
Алюмінієве деко, що має мікроперфорацію
Така модель дека підходить для приготування пісочного тіста, різних кондитерських виробів і випічки за допомогою силіконових форм. До основних переваг таких дек можна віднести: мікроперфорацію поліпшеного повітрообміну, невеликий бортик, який забезпечує рівномірне обсмажування продуктів.
Алюмінієве деко, що має мікроперфорацію та антипригарне покриття
Представлений виріб стане чудовим рішенням для приготування хрустких круасанів, свіжого хліба, різної здоби та пісочного тіста. До основних плюсів використання такого типу обладнання можна віднести: відсутність необхідності використання пергаменту і маленький бортик, завдяки яким випічка обсмажується рівномірно.
Деко з двома поверхнями і товщиною в 12 мм
Віддаючи свою перевагу такому виробу, ви зможете без проблем готувати піци, хліб, булочки та багато іншого. Щодо плюсів застосування таких дек, то вони дають змогу приготувати страву буквально за кілька хвилин, що є важливим.
Деко з антипригарним покриттям і 2-ма поверхнями
Якщо ви хочете швидко і просто готувати піцу, булочки і хліб, то представлене деко - це саме те, що вам потрібно. Буквально за кілька хвилин ви зможете поласувати смачною піцою з хрусткою скоринкою та іншою випічкою.
Підбиваючи підсумки
Існує широке розмаїття різноманітних дек, які призначені для приготування тих чи інших видів продукції, тому ви без проблем зможете вибрати саме те, що вам потрібно. Незважаючи на доступну вартість таких виробів, вони мають бездоганну якість, яка буде щодня вас радувати. Залежно від завантаження на вашій кухні, і продуктів, які ви готуєте, ви можете підібрати конкретно ті моделі дек представленого виробника, які вам необхідні. Не втрачайте можливості радувати своїх відвідувачів смачною і ароматною, а головне, рівномірно обсмаженою випічкою.