Нині власники бізнесів з виробництва різноманітних хлібобулочних виробів намагаються максимально оптимізувати відповідні технологічні процеси. Зокрема й з виробництва мафінів з начинкою в промислових умовах. Для цього необхідне технологічне обладнання, яке дасть змогу мінімізувати витрати на випуск згаданої продукції, і при цьому не зіпсувати її якість.
Чудовим рішенням у цьому разі буде використання двобункерної відсаджувальної машини під назвою Impex Drop-600J. Це чудовий варіант для використання в найрізноманітніших кондитерських майстернях, що займаються виробництвом відповідної продукції. За допомогою зазначеної машини можна випікати найрізноманітнішу хлібобулочну та кондитерську продукцію. Наприклад, печиво з пісочного тіста, заварних тістечок (зокрема, еклерів), безе, профітролей, кексів тощо. При цьому після виготовлення перерахованих вище кондитерських виробів завжди існує можливість нанесення на них джему або кондитерського повидла.
Згадана двобункерна відсаджувальна машина має цілу низку переваг порівняно зі своїми аналогами. Однією з них є наявність у неї універсального бункера, в який завантажуються заготовки, і після цього виходить готова продукція. Крім цього, машина має групу спеціально сконструйованих валків, які виконані з нержавіючої сталі. Зазначені валки дають змогу машині працювати з різними типами тіста - як пісочного, так і напіврідкого. Таким чином, з її допомогою можна виготовляти кондитерські вироби найрізноманітнішого типу.
Також додатковою перевагою двобункерної відсаджувальної машини Impex Drop-600J є її висока продуктивність. Так, відповідно до її технічних характеристик вона може виробляти до 100...120 кілограмів різноманітних кондитерських виробів на годину. Це стосується кексів, мафінів, безе та інших хлібобулочних виробів. При цьому допускається робота машини Impex Drop-600J у парі з пневмошибером. Таке поєднання спеціальної апаратури дозволяє значно підвищити ефективність і продуктивність цеху з виробництва кондитерських виробів.
Двобункерна відсаджувальна машина Impex Drop-600J - це чудовий варіант для забезпечення різноманітних приватних і державних підприємств, зайнятих у виробництві хлібобулочних і кондитерських виробів. А з огляду на її технологічність і високу продуктивність термін її окупності буде мінімальним.