На сьогоднішній день дуже часто в ресторанах замовляють виїзні банкети та інші заходи, на які потрібно привезти готову їжу, що має транспортуватися за оптимальних температурних режимів. Для цього необхідно мати спеціальні контейнери й термовідра, що призначені для транспортування готових страв. У широкому доступі представлена величезна різноманітність таких моделей кухонного обладнання, серед яких досить складно зробити свій вибір, адже кожне з них має свої переваги. Давайте більш детально розглянемо, які типи контейнерів і термоведерів існують на сьогоднішній день і які особливості вони мають:
- Контейнер, виготовлений із нержавіючої сталі, що має одинарну стінку і кришку з ущільнювачем із силікону, найбільше підходить для транспортування готових перших і других страв;
- Контейнер, виготовлений із харчової нержавіючої сталі, має подвійне дно та можливість нагрівання на плиті, а також кришку із силіконовим ущільнювачем. Така модель також підійде для транспортування перших і других страв;
- Термовідро, виготовлене з нержавіючої сталі, що має подвійні стінки та силіконовий ущільнювач на кришці, призначене для забезпечення оптимального температурного режиму на встановлений період часу, що необхідний для транспортування перших і других страв;
- Термовідро, виготовлене з харчової нержавіючої сталі й обладнане краном для питних продуктів, має подвійні стінки та силіконовий ущільнювач на кришці, що дає змогу зберегти оптимальний температурний режим чаю, кави та інших напоїв на оптимальний період часу;
- Термоконтейнер, як правило, виготовляється з поліпропілену та сучасного ізоляційного матеріалу, має подвійну стінку, обладнану під гастроємності. Такий контейнер дає змогу забезпечити оптимальний температурний режим на заданий період часу і підходить для транспортування других страв або випічки;
- Термоконтейнер, виготовлений із поліпропілену та сучасного ізоляційного матеріалу, призначений для транспортування та презентації вже готових страв, розділених на порції;
- Термоконтейнер з поліпропілену є універсальною моделлю;
Для того щоб вибрати відповідну модель термовідра або контейнера, необхідно враховувати, які страви і в який період часу ви будете транспортувати, і тоді ви зможете вибрати саме те, що вам потрібно;