Кондитерський інвентар допомагає зробити роботу кондитера більш зручною і якісною.
До цієї групи товару належать: силіконові форми, форми для випікання, кондитерські насадки, мішки та пістолети, трафарети, сита, дека, пензлики, лопатки, скребки, сітки для глазурування, температори, мірні чашки, контейнери, дозатори та інше.
Розглянемо детальніше деякі позиції кондитерського інвентарю.
Силіконові форми виготовлені з високоякісного силікону, який витримує температуру від -25С до +220С, що дає змогу використовувати їх для приготування їжі в мікрохвильовій печі, духовці, як газовій, так і електричній (але не застосовуючи режим гриль!), у морозильній камері, а також для зберігання готових страв у холодильнику, наприклад, дає змогу надати цікавої форми під час подачі холодних заливних страв.
У духовці або мікрохвильовій печі ви можете приготувати апетитні пудинги, пироги, торти, тістечка, кекси, хліб, запіканки та багато інших страв.
Одна з незаперечних переваг силіконових форм полягає в тому, що немає більше потреби використовувати олію для змащування форми - її достатньо лише злегка скропити водою перед приготуванням страви, а отже, їжа буде більш здоровою і менш калорійною.
Завдяки еластичності матеріалу вийняти готову випічку з форми не складе ніяких труднощів, для цього необхідно лише злегка відтягнути в сторони краї форми, так щоб випічка акуратно відійшла від стінок і перевернути форму догори дном.
У морозильній камері та холодильнику можна використовувати силіконові форми для приготування всіляких видів морозива, желе, холодець або просто заморозити готову страву в оригінальній формі.
Хлібні форми, які пропонує наша компанія, виготовлені з алюмінію та дюраль алюмінію. Мають різну форму, можливі варіанти виготовлення "під замовлення" з необхідними Вам розмірами, а також логотипом пекарні. Є варіант покриття хлібних форм антипригарним або полімерним (силіконовим) покриттям з внутрішньої сторони - це дає змогу позбутися безперервного придбання дорогої олії, регулярного нанесення її на хлібопекарські форми та періодичного усунення нагару. Полімерне покриття абсолютно нешкідливе і відповідає встановленим медичним критеріям безпеки.
Кондитерські насадки та мішки.
Кондитерські насадки та мішки завжди є основним інструментом кондитера, використовуються для відсадження печива та тістечка, прикрашання тортів, наповнення заварних тістечок, еклерів, тощо.