Компанію "CB" заснував П'єтро Коломбо, і тепер із таким самим ентузіазмом керують його сини, успішно поєднуючи рішення головних завдань, кулінарні інновації з італійською кулінарною традицією, яка історично склалася, розробляючи продукти, призначені для задоволення специфічних вимог клієнтів.
"CB - це наше життя, а не просто професія", - говорить керівництво компанії. І в цих словах відображена одна зі сторін ярлика "зроблено в Італії". Пошук ідеального гриля - це те, що перетворило П'єтро Коломбо, ресторатора, на підприємця, який бажає створити ідеальний гриль, якого на той час не існувало, гриля мрії для свого ресторану.
Усі ми знаємо, що деревина і вугілля можуть створити полум'я під час контакту з жиром, що капає з м'яса, яке готується. При цьому, пари горіння і підгоріла їжа містять речовини, які можуть бути шкідливими для здоров'я. Електричні грилі гріють нерівномірно, а традиційні поди спричиняють застій склилого жиру. Тому був придуманий лавовий гриль. Він нагрівається протягом кількох хвилин, не вигорає, не залишає попелястого залишку й абсолютно рівномірно поширює тепло.
Їжу не готують у безпосередньому контакті з каменем, натомість вулканічні камені доводять гриль до необхідної температури для того, щоб м'ясо, риба або овочі були підсмажені, а рідкі жири, що утворюються при цьому, накопичуються безпосередньо в піддоні.
Далекий легкий, ідеально смажить, у неперевершеному виконанні, простий у чищенні.... Новинки грилів із такими характеристиками миттєво поширилися в місцевих ресторанах, успіх не змусив на себе чекати, даючи життя цілій індустрії, присвяченій рестораторам. Технологія та природа на службі смаку!
Лавова порода - природний продукт, вічний у прямому сенсі цього слова, стійкий до ударів, зносу, спеки, а також холоду. Базальт - така її наукова назва - це вулканічна порода темного кольору з доволі низьким (зазвичай менш як 50%) вмістом кремнезему (SiO2), але доволі високим вмістом кальцію. Він може містити порфірові, мікрокристалічні або скляні структури, походить від магми (гарячої розплавленої лави), яка моментально застигла під час контакту з повітрям або водою.
Багато хто з вас коли-небудь купував смажену курку в гастрономі, супермаркеті, кіоску або торговельному центрі, адже добре підсмажене курча часто є чудовим доповненням до обіднього столу, чимось смачним і здоровим, особливо, коли практично немає часу. Журнали про здоровий спосіб життя навчили нас не зловживати заздалегідь розфасованими напівфабрикатами м'яса та сирів, бо підвищений вміст у них жирів впливає на наш рівень холестерину. Навіть класична вирізка червоного м'яса містить більше холестерину, ніж ви думаєте. Водночас біле м'ясо є пісним і здоровим. Варто тільки зняти золотисту хрустку скоринку, і ви з чистою совістю можете подавати його тому, хто на суворій дієті. Крім того, що курча, підсмажене в гриль-барі, без сумнівів, смачніше за приготоване в домашніх умовах, воно також краще для вас і вашого здоров'я. Приготоване вдома м'ясо має кілька недоліків: пара, що знаходиться в духовці, робить м'ясо не таким підсмаженим, а жир накопичується на дні дека.
І якщо для покупців курка-гриль - це диво, то для того, хто її продає - це бестселер.
Легкість у приготуванні - це практично реклама в дії, що приваблює покупців казковим спокусливим ароматом, який ні з чим не можна сплутати.
Джерело: Компанія "Європейські Технології Обладнання"