Картопля-пюре, смажена, з овочами, з м'ясом, з грибами та цибулею, під сиром, по-селянськи, картопля-фрі, деруни, вареники та пиріжки з картоплею, картопля як інгредієнт у салат або суп...
У будь-якому ресторані або кафе напевно подають кілька страв, до складу яких входить картопля. У нашій країні цей овоч посідає міцні лідируючі позиції і не втрачає популярності ніколи. Причому люблять його і багаті, і бідні, і всеїдні, і гурмани - дивлячись тільки, як приготувати.
Усі кухарі, та й будь-яка господиня знає, яка це монотонна, нудна робота - чистити картоплю. Причому одна справа, якщо йдеться про приготування вечері в сім'ї, і зовсім інша - коли потрібно почистити кілька десятків кілограмів для ресторану з посадкою в 150 місць.
Так само важливо те, що навіть досвідчений працівник не так вже й швидко впорається, припустимо, з 10 кілограмами картоплі. А часу, як правило, завжди бракує і клієнти не люблять довго чекати.
Виходячи з вищесказаного, сучасні власники ресторанів, кафе, їдалень і кулінарних підприємств обов'язково оснащують свою кухню картоплечистками.
Цей винахід дає змогу швидко, без залучення людини, якісно очистити великі об'єми картоплі. Овоч позбувається шкірки за допомогою тертя об спеціальні чистячі камені або диски. Усе, що потрібно для підключення цього дива техніки, - електрика, водопровід і каналізація. Єдине, що потрібно буде зробити вручну після циклу в машині - видалити червоточини.
Картофелечистка впорається також з очищенням інших коренеплодів - моркви, буряка. Це ваш надійний помічник на довгі роки, який допоможе заощадити чимало часу та сил.
Ми можемо запропонувати вам картоплечистки на будь-який смак і гаманець, різної продуктивності та потужності. Допоможемо вибрати потрібну модель. Звертайтеся!