Кондитерська вітрина - це незамінне обладнання, завдяки якому ви зможете не тільки продемонструвати всю продукцію, яка є в наявності, а й збільшити кількість продажів. Якщо дотримуватися всіх умов щодо вибору цього обладнання і правильно його заповнювати, то ви незабаром уже окупите всі фінансові витрати на його придбання. До основних переваг використання кондитерської вітрини можна віднести:
- Збільшення терміну зберігання різних продуктів, при дотриманні відповідного температурного режиму;
- Поліпшення зовнішнього вигляду продукції, завдяки правильному підсвічуванню і професійному викладанню;
- Простоту догляду за обладнанням, яке не потребує багато часу;
- Збільшення вільного простору та оптимізація робочого процесу;
Що потрібно враховувати під час вибору обладнання?
Для того щоб зробити правильний вибір і придбати саме ту кондитерську вітрину, яка вам необхідна, під час вибору потрібно звертати увагу на такі параметри як:
- Параметри обладнання - це досить важливо, тому що потрібно, щоб на вітрину поміщався весь асортимент продукції, а також щоб вона підходила під площу вашого приміщення і не була надто громіздкою або, навпаки, занадто маленькою;
- Глибина викладки та висота полиць. Якщо у вас є великий асортимент різної продукції, то потрібно обирати ті моделі обладнання, які мають велику глибину викладки та достатню висоту полиць, щоб ви могли професійно розмістити всі свої товари;
- Конструкція обладнання, яка може бути як вертикальною, так і горизонтальною. Тут усе залежить конкретно від ваших уподобань;
- Потужність охолодження і його тип. У широкому асортименті різного устаткування можна знайти моделі, які мають діапазон робочої температури від 0° до 15°. Але, важливим є тип охолодження, який може бути статичним або динамічним;
- Маленьке споживання електроенергії. Цей фактор досить важливий, тому що кондитерська вітрина буде експлуатуватися постійно, і чим менше споживання енергії вона матиме, тим більше ви зможете заощадити фінансових коштів і швидше окупити придбане обладнання;
- Зовнішній вигляд. Природно, що кожен ресторан або кафе хоче відповідати європейським рамкам, тому багато хто намагається вибирати витончені моделі обладнання, щоб зробити свій ресторан витонченим;
- Ціна. Природно, що вартість якісного обладнання не може бути низькою, але вплинути на ціну може: тип охолодження обладнання, його дизайн, місткість і функціональність.