Чистий і сяючий посуд є запорукою успішності та стабільної роботи будь-якого поважаючого себе закладу, чи то кафе, чи то громадська їдальня. При цьому немає ніякої важливості, на скільки місць розрахований заклад - професійна посудомийна машина просто зобов'язана бути.
Переваги посудомийки
Перевага посудомийної машини незаперечна. Вона дає змогу економити витрати на електроенергію, раціонально витрачати воду, а заодно значно скоротити ручну працю;
Професійна посудомийна машина має величезну продуктивність, яка дає їй змогу мити понад тисячу тарілок на годину.
Погодьтеся, з таким результатом не зможе впоратися жодна людина, витративши таку саму кількість води і мийних засобів. Це вже не кажучи про саму якість миття, яка є набагато кращою в автоматизованому процесі, ніж під час ручної праці. Однак щоб домогтися таких результатів, слід для початку купити її. А щоб купити хорошу, професійну машину, слід вміти вибирати їх.
Основні вимоги до обладнання
Щоб правильно вибрати посудомийну машину, треба врахувати кілька аспектів, серед яких вирізняються
- продуктивність;
- площа приміщення;
- час роботи машини;
- тип посудомийної машини.
Базуючись на виборі за продуктивністю посудомийки, слід враховувати кількість брудного посуду, яку вона здатна відмити за певний проміжок часу. Цей параметр досить серйозно впливає на ціну. Приміщення, в яке встановлюється професійна посудомийна машина, має бути просторим, щоб забезпечувати доступ до обладнання для обслуговування завантаження-вивантаження посуду.
Врахуйте також сумарний час, який працюватиме посудомийна машина. Цей показник досить складно "відстежити", але він важливий. Ну, і, нарешті, слід врахувати, до якого типу належить професійна посудомийна машина - фронтального, конвеєрного або купольного.
Фронтальні - невеликі пристрої з фронтальним типом завантаження посуду. Вони ідеально підійдуть для маленьких закладів громадського харчування. Купольний тип є найпопулярнішим. Він чудово впорається із "середніми" закладами до сотні посадкових місць. Найдорожчими, але також найпродуктивнішими є тунельні, або конвеєрні посудомийні машини. Вони забезпечують безперервне миття посуду. Вони підійдуть для фабрик-кухонь або великих ресторанів.
Організувати доставку професійної посудомийної машини та іншого професійного обладнання для бізнесу в сфері громадського харчування можна також і в: Одеса, Харків, Львів, Дніпро, Вінниця, Чернівці