Інгредієнти:
- Борошно - 1 кг
- Вода - 650 г
- Топлений свинячий жир - 50 г
- Шоколадні гранули - 250 г
- Оливкова олія першого віджиму - 50 г
- Пивні дріжджі - 10 г
- Сіль - 20 г
- Солодовий екстракт - 30 г
Приготування:
У борошно додати 460 мл води, пивні дріжджі та солод. Замісити. В отримане тісто додати воду, що залишилася, сіль, топлений свинячий жир і оливкову олію. Потім додати шоколадні гранули. Залишити тісто на 10 хвилин для того, щоб воно підійшло. Сформувати пластину завширшки близько 15 см, розкачати пласт заввишки 2 см, змастити оливковою олією і поставити в розстійну камеру на 90 хвилин. Порізати на прутики завтовшки 1 см. Викласти на деко, попередньо змащене оливковою олією. Відправити в конвекційну піч, розігріту до 230°С, на 15 хвилин.
Приємного апетиту!
Джерело: Компанія "Європейські Технології Обладнання"