В умовах сучасного ритму життя, коли цінується кожна хвилина, ми дуже часто звертаємося до швидкої та смачної їжі, яку нам пропонують різні заклади громадського харчування. Безсумнівним лідером за популярністю швидких страв по праву посідають кури гриль. Цей апетитний продукт пропонують як великі солідні заклади, ресторани, супермаркети, так і точки фаст-фуду, заклади вуличної торгівлі, кафе, закусочні.
Приготувати курку гриль, по-справжньому смачну й апетитну, з рум'яною хрусткою скоринкою і ніжним соковитим м'ясом неможливо без спеціального обладнання, а саме гриля для курей. Дане обладнання може бути газовим або електричним, відрізнятися кількістю завантажуваного продукту, а також типом насаджування і обертання продукту під час приготування. Представляємо Вашій увазі електричні грилі італійського виробника СВ на 36: E-36P-S6 і 48- E-48P-S8 курей.
Це високоякісні, надійні грилі, які забезпечують високу та стабільну якість кінцевого продукту. Приготування курей відбувається на 6 або 8 шампурах, що незалежно обертаються, відповідно. На кожному шампурі розміщується по 6 курей. Скляні дверцята та наявність підсвічування дають змогу спостерігати за процесом приготування апетитної страви, це завжди викликає довіру та інтерес у покупців.
Грилі виготовлені з неіржавкої сталі, мають електромеханічне керування та жирозбірник зі зливним краном. Зручність розміщення та обслуговування досягається наявністю коліщаток. Модель гриля E-36P-S6 розміщується на відкритому стенді на коліщатках, який входить в комплект поставки. Купуючи гриль для курей, Ви отримуєте багатофункціональне обладнання, так як підбираючи за своїм смаком додаткові кошики або решітки, які є додатковою опцією до обладнання, Ви можете приготувати не тільки цілі тушки курей, а й крильця, грудки, стегенця або навіть картоплю. Віддаючи свою перевагу якості, Ви гарантовано отримаєте задоволення і прибуток від результату такого вибору!