Гастроємності є професійними виробами, які використовуються на багатьох кухнях ресторанів. Вони можуть використовуватися для заморожування, приготування та зберігання продуктів, а також, для їх транспортування. Використовувати такі вироби можна в:
- Супермаркетах на відділах кулінарії;
- У місцях громадського харчування;
- Ресторанах;
- Виїзних заходах, з метою транспортування продуктів;
Детальніше про вироби
Якщо розглядати гастроємності, виготовлені з нержавіючої сталі, то до їхніх основних переваг потрібно віднести:
- Стійкість до корозії;
- Хорошу щільність;
- Легкість у догляді;
- Оптимізація приготування страви;
- Стійкість до перепадів температурного режиму;
Окремо хочеться сказати про те, що такі вироби є безпечними. Приємною новиною є те, що вони не вступають в хімічні реакції з продуктами харчування, а отже, не чинять жодного впливу на смак і запах приготованої страви. вироби, виготовлені з нержавіючої сталі, можуть застосовуватися не лише для приготування, а й для зберігання будь-яких продуктів харчування, що є немало важливим для кухні. заведено розділяти кілька видів представлених виробів:
- Суцільні;
- Перфоровані;
Якщо ви віддасте перевагу виробам, які мають перфороване дно, то зможете використовувати їх для приготування страв на парі. така структура виробу є дуже зручною, адже вона дає змогу парі рівномірно проникати послідовно, а страва виходить дуже смачною та ніжною без зайвої рідини.
Гастроємності з поліпропілену
Обираючи таку модель виробу, ви маєте знати, що його можна використовувати за температурного режиму від -40С до +130С. такі гастроємності найчастіше обирають для зберігання продуктів харчування або страв, що вже були приготовані, а також для транспортування. До основних переваг таких виробів можна віднести такі: невелика вага, тривалий термін служби, стійкість до деформації або доступну вартість.
Гастроємності полікарбонатні
Обираючи гастроємності ви зможете використовувати її за температурного режиму від -80С до +135С. найчастіше їх купують для: заморожування продуктів харчування або зберігання в холодильниках, презентації страв тощо. їх не можна використовувати для приготування страв із тепловою обробкою, адже їх виготовлено з пластику. та незважаючи на це, вони є дуже зручними в експлуатації, бо вони стійкі до механічних ушкоджень, прозорі, еластичні та прості у догляді.