Пакувальний гарячий стіл - це обладнання, яке використовується для пакування продуктів харчування, напівфабрикатів, кондитерських, хлібобулочних, виробів, а також нехарчових продуктів у стрейч-плівку. Для його обслуговування не потрібні спеціально навчені працівники, це обладнання компактне, просте і надійне. Основними складовими столу є корпус, що складається з верхньої та нижньої горизонтальних поверхонь, тепловий ніж, який обрізає плівку і тримач для плівки з терморегулятором. За допомогою терморегулятора задається і підтримується температура нижньої поверхні столу. Однією з важливих характеристик пакувального гарячого столу є максимальна ширина стрейч-плівки, яку можна використовувати для пакування.
До основних переваг конструкції гарячого столу належать:
- Термоніж має тефлонове покриття для запобігання прилипання плівки,
- Температура робочої поверхні задається і регулюється терморегулятором;
- Матеріал корпусу - нержавіюча сталь, що забезпечує швидке нагрівання;
Один із найпростіших способів поліпшення товарного вигляду продукції - купити гарячий стіл для пакування продуктів плівкою. Процес пакування дуже простий і повністю здійснюється вручну. Продукт, який необхідно упакувати, розміщують на верхньому столі, загортають у стрейч-плівку, обрізають нагрітим термоножем, заправляють обрізані краї плівки і притискають до гарячої нижньої поверхні столу. У результаті ми отримуємо надійно упакований продукт із щільно прилеглою плівкою. Таке пакування покращує товарний вигляд продукції, подовжує її строки зберігання, особливо хлібобулочних і кондитерських виробів, запобігає завітрюванню, потраплянню сторонніх предметів і механічних пошкоджень під час транспортування. Гарне, якісне пакування - це запорука привабливого товарного вигляду продукції і, як наслідок, збільшення шансів швидкої її реалізації. Гарячі столи знайшли широке застосування як у пунктах роздрібної торгівлі, кулінарії, так і на виробництві.
Вибрати й купити гарячий стіл в Україні Вам допоможуть фахівці нашої компанії, оскільки цей вид обладнання є незамінним.