Якщо ви власник кафе-морозива або ресторану, що пропонує морозиво у своєму меню, без сумніву вам знадобиться певне обладнання. Спеціальні охолоджувачі, ложки, ріжки, контейнери, топінги і, звісно ж, фризери, здатні виробляти морозиво різних смаків, видів і текстур. Вам достатньо лише додати інгредієнти і вибрати програму, все інше машина зробить сама, починаючи від замішування, закінчуючи дозуванням. Фризер одночасно охолоджує і перемішує продукт, тримаючи його в потрібній консистенції, а при натисканні на важіль, подає його в ріжок або іншу порційну ємність.
Хоча принципи роботи машини для морозива залишаються однаковими, є деякі опції, що відрізняють один апарат від іншого. Такі функції, як змішування смаків або наявність декількох дозаторів збільшують список різновидів виробленого морозива. Деякі фризери здатні навіть розфасовувати морозиво в окрему упаковку, для подальшого продажу на винос. Підбираючи фризер для свого бізнесу, ви можете бути приголомшені різноманітністю варіантів і цін, доступних на сучасному ринку. Відвідайте посилання на нашій сторінці, щоб знайти відповідний фризер від надійних виробників для вашого бізнесу.
Машини для виробництва морозива
Якщо у вас є ресторан і ви хотіли б додати свіжоприготоване морозива до його меню, професійні фризери - це саме те, що вам потрібно. Мати власний фризер набагато економічніше, ніж купувати готове морозиво у постачальників. Оцінивши переваги фризера, ви можете навіть вирішити спеціалізуватися на охолоджених десертах, відкривши своє власне кафе-морозиво.
Додавання охолоджених десертів у меню вашого закладу, може значно поліпшити продажі. Для того щоб визначитися з вибором фризера, найкраще спочатку уважно вивчити всі можливі варіанти.
Професійний фризер - швидкість виготовлення морозива
Вибираючи професійний фризер для бізнесу, потрібно брати до уваги, що час - це гроші, чим швидше морозиво виробляється, тим краще. Але не достатньо лише порівнювати час, який потрібен кожній машині для виробництва морозива. Ви також повинні брати до уваги структурні характеристики машини. Одна з відмінностей між багатьма фризерами - це наявність або відсутність вбудованого компресора. Якщо фризер, який вас зацікавив, не має такого, вам доведеться використовувати попередньо заморожену діжу. Це означає, що вам потрібно буде заморожувати діжу за кілька годин до виробництва морозива, що робить процес більш тривалим.
Спробуйте: Економте робочий час із фризером Gel-Matic EXEL 100, який доступний на нашому сайті. Володіючи вбудованим компресором, він виробляє морозиво менш ніж за 30 хвилин.
Визначьтеся, наскільки великим має бути ваш фризер.
Якщо ви плануєте використовувати апарат у вашому ресторані, вам, імовірно, достатньо буде фризера, який робить від 3 до 5 літрів продукту за раз. Однак якщо ви плануєте спеціалізуватися на морозиві, наприклад, відкрити морозиво крамницю, вам знадобиться набагато більший фризер.
Спробуйте: MATIC 500 PM фірми Gel-matic, який виробляє до 29 літрів морозива на годину. Для невеликого ж кафе чи ресторану ідеально підходить Gelato Chef 2500 - професійна машина для виробництва морозива від Nemox, яка робить 3 літри морозива за раз.
Джерело: Компанія "Європейські Технології Обладнання"