Багатоцільовий кухонний комбайн Pacojet - незамінний помічник на кухні, - це міксер і блендер, кутер, машина для виробництва морозива, тобто апарат, що об'єднує всі чотири опції.
Однорідна маса, отримана після обробки в апараті PacoJet, має ніжну кремоподібну консистенцію і готова до подачі. Ця маса сорбету або морозива має ідеальну для подачі охолоджених десертів температуру -12...-15С.
Контейнер із готовим до подачі продуктом можна покласти в пересувний холодильник і зберігати за тієї ж температури, як звичайне морозиво.
Оскільки обробка в апараті PacoJet відбувається за температури нижче 0 градусів, ланцюг заморожування не порушується. Отже, оброблений вміст контейнера можна без побоювання поставити назад у морозильник для глибокого заморожування і використати коли буде потрібно.
Контейнер може оброблятися в апараті кілька разів, без нанесення будь-якої шкоди якості продукту.
Якщо вміст контейнера, що зберігається в морозильнику, кристалізується, просто обробіть його в PacoJet ще раз, при цьому якість залишиться бездоганною. Продукт буде таким самим свіжим і однорідним за складом, як і приготований першого разу. Це ще один доказ того, що при використанні апарату PacoJet можна уникнути втрат.
Немає іншого такого ж простого, швидкого та легкого для чищення апарата для приготування морозива, сорбету або інших продуктів, як PacoJet. Просто прополощіть робочий ніж і захисну кришку під краном. Гумовий диск виготовлений зі спеціального з'єднання, тому не вбирає запахів їжі.
Отже, можна одразу обробити інші контейнери, незалежно від того, які харчові продукти в них будуть. Проте рекомендується, особливо після приготування страв, у складі яких багато цукру, увімкнути 60-секундний цикл полоскання і таким чином уникнути на осі залишків цукру.
Після закінчення роботи з апаратом PacoJet дуже важливо вимити його очищувачем, що не утворює піну, і прополоскати. Обидва цикли повністю автоматизовані і кожен займає 60 секунд.
Якщо Ви ще не прийняли рішення купити PacoJet - то знайте, що кухонний комбайн PacoJet економить багато часу і праці, витрату продуктів. Він зручний, універсальний і простий, а приготовані з його допомогою страви вирізняються винятково високою якістю. PacoJet буквально "створює" прибуток. Це розумна інвестиція, яка окупається за напрочуд короткий час.
Понад 10 000 найкращих кулінарів світу можуть підтвердити, що PacoJet - унікальне пристосування. Купивши апарат PacoJet, Вам ніколи не захочеться від нього відмовитися.